27 Juli

Kategori: Allmänt

 
Idag begav jag mig ut på stan i jakt på akrylfärg. Som tur var visste jag att Clas Ohlson hade bra och prisvärd färg så plockade på mig en tub i silver och en i violett. Väldigt dryg färg också så kommer räcka länge. :) köpte även lite småsaker på Indiska eftersom de hade halva reapriset, ääääälskar verkligen Indiska! Sen när jag kom hem målade jag denna tavla som är ganska stor och ska hänga i badrummet, tror det kommer bli fint! Har märkt att jag har väldiga problem med tomma väggar så försöker åtgärda detta runt om i hela lägenheten vartefter. ^^

24 Juli

Kategori: Allmänt

Malin & Jizza
 
Ännu en vecka har rullat förbi! Helgen har spenderats i Sundsvall hemma hos Malin & Joacim i deras fina lilla lägenhet. :) Har även fått bekantat mig med übergulliga Jizza - vilken kjelgris hon är! <3 Två långpromenader har det blivit vilket jag är övertygad om att hon gillade. ;) Vandrade runt i skogen, plockade blåbär, pratade, lekte med Jizza vid sjön och besteg Sundsvalls södra berg - vilket egentligen är en skidbacke.
 
Södra berget
 
Det var en ganska otrolig utsikt när vi väl  tagit oss upp till toppen!
 
Bergstoppen
 
Vi tittade även på filmen The Raven som var riktigt bra! Hade aldrig hört talas om den så det var en positiv överraskning! I söndags gick vi även på stan en stund och jag kom hem med en söt griffeltavla, servetthållare och en sport-bh, shoppaholic indeed! Måndag morgon fick jag skjuts hem av Joacim och hans kompis Thomas då de skulle köra ner till Gbg för att hämta hem en bil M & J skulle köpa. Mycket skönt att slippa bussen eftersom det både var bekvämare och gick snabbare att komma hem. På kvällen jobbade jag även i en av IFK-parkens kiosker. Hade tur med föräldrarna den här gången också vilket var skönt. :) Lite mer att göra den här gången än sist dock vilket var helt okej! hela 8000 pers i publiken och det hade varit massa upplopp och bråk tydligen vilket innebar att det var 150 poliser på plats- förmodligen för att IFK spelade mot Djurgården (jäkla stockholmare!)
 
Nu har jag även köpt EA:s nya skiva och jag är i extas! Har suttit och lyssnat igenom låtarna eftersom man fick ett nerladdningsbart album också och det är så braaaaaa! Det är så roligt för det märks att den är baserad på hennes semi-självbiografi och att det finns referenser man inte hade förstått annars om man inte hade läst den. Det är också tydligt att den ska vara en övergång mellan boken och den kommande musikalen eftersom skivan är ganska olik hennes tidigare musik - det är mer orkestermusik/stämmor/körer i låtarna (även om det endast är hon själv som spelar och sjunger) Ska definitivt se musikalen när den börjar köras år 2014! Har än så länge två favoritlåtar som fastnade direkt för: Take the Pill & If I burn
Trots att jag inte kan känna empati för hennes erfarenheter är det ändå något som som berör och fastnar hos en i hennes musik!

Fight Like a Girl!

Kategori: Allmänt

 
Wiiiiiiiee Emilie Autumns nya skiva kommer ut den 24 juli och herregud vad jag har längtad!! Hon är bäst bäst bäst, och låten Fight like a Girl har verkligen satt sig i huvudet - värsta feministiska kampsången och jag blir så rörd varje gång jag hör den!
 
 

15 Juli

Kategori: Allmänt

Mmm, idag bakade Niklas LCHF-bröd med oliver, soltorkade tomater och fetaost i - det blev supergott!
 
Min snygga nya hjälm som jag köpte för 149:- på Stadium igår! Välbehövligt då jag haft min gamla i x-antal år vilket kanske inte är såååå bra ur ett säkerhetsperspektiv. ;P
 
Den här veckan har gått förhållandevis snabbt med tanke på hur lite jag egentligen har gjort. Har inte tränat mer än en gång/dag, men har däremot tagit mig tid att städa och måla alla skåpsluckorna i köket. :) Har även träffat Sandra och Malin, vilket var väldigt trevligt. Vi diskuterade allt ifrån skumma missbruk (tribute till programmet My strange addiction), till parallella världar och andevärlden. ^^ En positiv grej med att skolan börjar igen är  att vi kan ses oftare, blir svårt att pussla ihop allas scheman nu eftersom de jobbar till skillnad ifrån mig. ;P Igår såg Niklas och jag även filmen John Carter och till och med min kära pojkvän gillade den vilket innebär att den var riktigt bra. ;) Såg också Source Code rekomenderad av Stefan & Lydia och den tyckte vi också var super! Kan definitivt ge den som tips till de som gillar psykologiska  actionthrillers!
 
Nästa vecka bär det av upp mot Sundsvall för att hälsa på Malin, woho!

8 Juli

Kategori: Allmänt

Wilma är sötast! :D
 
- Träningskvoten denna vecka blev 9 pass, och har börjat simträna lite istället för vissa andra morgonpass för att inte slita ut knäna för mycket.
- I fredags lunchade jag även med Sandra och Elvira vilket var supertrevligt, har inte träffat dem sedan skolan slutade. :)
- I helgen har vi haft besök av Niklas bästa vän Stefan och hans flickvän Lydia. Strosade runt på stan några timmar innan vi begav oss mot Asian Garden, en restaurang som har mongolisk buffé - yumyumyum!! LCHF- vänligt också. ;) Det var i alla fall jättetrevligt att träffa dem!
- Idag har jag faktiskt jobbat i en av IFK-parkens kiosker! Elviras sambo Joel är kioskansvarig och han hade lite brist på kioskpersonal så Elvira frågade mig och jag tackade själkvklart ja. Lite pengar, och att kunna skriva dit detta på cv:et för denna sommar, är ju inte helt fel. ;P Då ser det ju ut som att jag har gjort någonting vettigt åtminstone!
 

Lillåker

Kategori: Allmänt

 
 Detta är Lillåker, Niklas mormor och morfars hus som de precis har sålt så jag fick i uppgift att föreviga i form av en målning som sedan Monie, Niklas mamma fick i födelsedagspresent av oss. Så nu hänger den på på väggen i hennes kök. :)

1 Juli

Kategori: Allmänt

Ännu en vecka har gått! Fy vad snabbt det går, nästan så man får lite ångest.  Den här veckan har jag lyckats träna 9 gånger totalt, inte helt fy skam men kände mig ändå lite lat som inte tränade 2 ggr per dag som jag egentligen har bestämt. ;P Jaja, var i alla fall på 3 stycken bodypump-pass denna vecka, och det är så otroligt roligt! Har även köpt handskar så att jag inte får blåsor eller glider på skivstången av allt svett. xD Innan har jag använt mina boxningslindor men de var inte ultimata eftersom de lindas runt handen och därmed orsakar ojämnhet i handflatan.
 
I onsdags var jag även på stan och shoppade järnet! Begav mig ut i jakt på en bikinidel och kom hem med, i och för sig en bikinidel, men även en sportbh, ett sportlinne, en klänning, en blus och ett par örhängen - konsumtionssamhället har ett fast grepp om mig! Och igår beställde jag till och med 5 nagellack ifrån lyko.se (de var dock jättebilliga, 20 spänn styck!) Har ju äntligen lyckats spara ut mina naglar utan att råka riva av dem eller bita av dem! Har använt mig av ett stärkande nagellack som är till för sköra naglar och det har verkligen hjälpt. Började även käka  Friggs  Multikvinna -vitaminer igår för att stärka dem, något mamma tipsade om. :) Får se hur det artar sig.
 
I helgen har vi hälsat på i Vagnhärad. Niklas mormor och morfar har nämligen sålt sitt hus och fick nycklarna till sin nya lägenhet i Trosa  igår så vi åkte dit och kikade lite- jättefint var det! Förhoppningsvis kommer de att trivas bra där. :) Vi hade även grillkväll men allihopa igår hemma hos hans föräldrar vilket var trevligt, och gott! Lite senare tittade vi även på En gång i Phuket, väldigt bra för att vara en svensk film (gott betyg från mig som egentligen inte brukar gilla svenska filmer).