17 Augusti

 
Nu har hela första semesterveckan gått och gud vad vi har hunnit mycket! Efter att vi hade kommit hem ifrån Finspång fick vi måndagen ledigt men i tisdags bar det av mot Vagnhärad. Grillade tillsammans med Niklas familj på kvällen, gott! På onsdagen åkte vi iväg till smultronstället med hans syster Frida, och gick även en sväng på stan i Nyköping där jag lyckades hitta en till gardinlängd som jag hade köpt på Indiska (de såldes bara i en-pack konstigt nog. xP ). På kvällen åkte vi till Trosa och åt mat på en kolgrill tillsammans med Frida och deras mormor och morfar vilket var jättetrevligt!
 
 
På torsdagen åkte vi till Södertälje och gick på Tom Tits Experiment vilket var jättekul! Vi hade perfekt väder också så vi svalkade oss lite under vattenfallet. ;) På människokropps-avdelningen hade de även en Body Parts-utställning, extremt intressant! Människor har donerat sina kroppar till utställningen för att främja kunskap och lärande och det var otroligt häftigt och intressant att få se exakt hur den biologiska kroppen ser ut invändigt. Det fanns en monter som fångade min uppmärksamhet speciellt och det var den där de jämförde friska lungor i relation till en rökares lungor...helt otroligt vad cigaretter kan åstadkomma. På kvällen åkte vi till Moraberg och gick  bland annat på Rusta där jag köte en sittpuff i konstskinn. Nu fattast det bara att byta ut spegeln till en annan med svart ramt och som är lite större. :)
 
 
 
Idag har vi käkat lunch med mamma på Pizzahut, aldrig ätit på den här i stan och det var supergott! När vi kom hem väntade detta fina lilla mobilskal på mig! Har blivit lite smått förälskad <3 Tänk att det bara kostade 20 spänn på ebay!
 
 
Idag har det även packats för imorgon bär det äntligen av mot Turkiet, ska bli så underbart!

Kommentarer

  • Kort men intensiv semester i år

    2012-08-23 | 12:40:03

Kommentera inlägget här: